23 sij 2013
siječanj 23, 2013

Naša oprema

1 Komentar

Sa ponosom Vam možemo ponuditi sve vrste usluga vezano za klasično fotokopiranje i kopiranje nacrta velikih formata.

Ovim poslom se uspješno bavimo već dosta godina te se trudimo da u našoj ponudi objedinimo najsuvremeniju tehniku i svakodnevno educiramo osoblje da bi Vama korisnicima naših usluga omogućili brzu, kvalitetnu i povoljnu uslugu.

Danas možemo konstatirati da smo među vodećim tvrtkama u Hrvatskoj i u regiji vezano za opremu koju posjedujemo i poslove koje smo do sada obavljali. Napominjemo da je sva oprema koju koristimo nova , da strojeve nabavljamo i mjenjamo po potrebi te da tako sigurno idemo u korak sa tehnologijom.

Imamo 5 poslovnica u Zagrebu i u svakoj poslovnici nekoliko fotokopirnih strojeva, plotere, te ostalo dolje navedeno

  • c/b profesionalni digitalni fotokopirni strojevi, brzina 55, 60 i 75 kopija ili isprinta u minuti sa rezolucijom do 1200 dpi-a. Svi strojevi su umreženi i povezani. Koristimo vrhunske papire i originalne potrošne dijelove i toner. Sve to da bi izlazni produkt odnosno fotokopija bila kvalitetna, uvijek ista te zadani rokovi ispoštovani. Pod profesionalni strojevi podrazumjevamo da je proces sortiranja, obostranog kopiranja, bušenja 2 ili 4 rupe te klamanja u potpunosti automatiziran što jamči da svaki zadani posao napravimo brzo i kvalitetno.
  • color digitalni fotokopirni strojevi brzine do 40 kopija ili isprinta u minuti.Digitalna laser color tehnologija, kvalitetan glossy ili mat papir te originalni toneri daju otisak oštrih , preciznih i živih boja. Ističemo da je cijena kopije ili ispisa ista. Mogućnost ispisa na papire od 90 do 260g/m2.
  • Digitalni c/b laser ploter brzine ispisa 5.00 m/min. Širina ispisa 914 mm (36″) duljina do 5.50 m
  • Digitalni c/b laser kopirni stroj širine kopiranja 914 mm (36″) i duljine do 15.00m.Brzina kopiranja 5.00 m/min.
  • color ink jet plotere max. širine ispisa 1067 mm (42″) i neograničene duljine.Standardni papir ink jet 90g/m2. Mogućnost ispisa i na papire do 180g/m2 photo matt ili glossy. Za puni color ispis (plakati i sl.) prepuručujemo ispis na 180g/m2 glossy photo papir.
  • nekoliko rotacionih strojeva za skeniranje c/b ili color. Širina skeniranja do 914 mm (36″) duljina nije ograničena. Brzina skeniranja A4 do 75 stranica/min. Digitalni zapis JPEG, TIFF , TIFF kompresija i po želji PDF format.
  • Strojevi za spiralni plastični i žičani uvez , te za plastificiranje do formata A3.